Týdenní MENU 10 24.7. - 28.7. 2017

Pondělí

Myslivecká polévka (1,6)

1. Pražská hovězí pečeně (1,3), rýže

2. Divotvorný hrnec (kuřecí maso, hermelín, klobás, smetana) (1,7,12),

těstoviny (1,3)

 

Úterý

Hovězí polévka (1,6,9)

1. Domažlické vepřové ragů (1,3,7), knedlík (1,3,7)

2. Francouzké brambory (3,7)

 

Středa

Gulášová polévka (1,6)

1. Moravské ražniči, vařený brambor (7)

2. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Česnečka (3,6)

1. Uzené maso (12), křenová omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Pštrosí vejce (1,3), vařený brambor (7)

 

Pátek

Chalupářská polévka (1,6)

1. Vepřové maso na kmíně (1), těstoviny

2. Vepřová játra na žampionech (1), rýže

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ