Týdenní MENU 7 20.11.-24.11.2017

 

Pondělí

Krkonošské kyselo (1,3,6,7,9)

1. Plovdivské maso (1), těstoviny (1,3)

2. Kuřecí plněná přírodní kapsa (7), vařený brambor (7)

 

Úterý

Hovězí polévka (1,6,9)

1. Myslivecká hovězí pečeně (1,7,9,12), knedlík (1,3,7)

2. Rizoto s vepřovým masem (7)

 

Středa

Čočková polévka (1,6)

1. Balkánský závitek (1,10,12), vařený brambor (7)

2. Kynutý koláč s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Selská polévka (1,6,7)

1. Masové koule (1,3), rajská omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Špekáčky na pivu (1,10), chléb (1)

 

Pátek

Gulášová polévka (1,6)

1. Španělský ptáček (1,3,6,10), rýže

2. Kuřecí plátek s nivou (7), vařený brambor (7)

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ