Týdenní MENU 8 23.4. - 27.4. 2018

 

Pondělí

Francouzská cibulačka (1,12)

1. Vepřové maso po sečuánsku (3,6,9), rýže

2. Kuřecí maso v pivním těstíčku (1,3), vařený brambor (7)

 

Úterý

Slepičí polévka s drobením (1,6,9)

1. Hovězí maso, játrová omáčka (1), knedlík (1,3,7)

2. Smažené filé (1,3,4), bramborová kaše (7)

 

Středa

Hráškový krém (1,6)

1. Vepřová plec na žampionech (1), těstoviny (1,3)

2. Bavorské vdolečky (1,3,7)

 

Čtvrtek

Chalupářská polévka (1,6)

1. Vepřové výpečky, kapusta (1), vařený brambor (7)

2. Lasagne po boloňsku (1,3,7)

 

Pátek

Kmínová polévka (1,3,6,9)

1. Kuře „ALA“ bažant (1), rýže

2. Uherský guláš (1), chléb (1)

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ