Týdenní MENU 9 18.9. - 22.9. 2017

Pondělí

Lovecká polévka (3,6)

1. Hovězí roštěná (1), rýže

2. Koprová omáčka (1,7), vejce (3), vařený brambor (7)

 

Úterý

Hovězí polévka (1,6,9)

1. Holandský řízek (1,3,7), bramborová kaše (7)

2. Lečo s klobásou (3), chléb (1)

 

Středa

Hrstková polévka (1,6)

1. Segedínský guláš (1,7,12), knedlík (1,3,7)

2. Nudle s mákem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Uzená polévka s kroupami (1,6)

1. Hejtmanský měšec (1,3,6), vařený brambor (7)

2. Kuřecí nudličky na kari (1,7), rýže

 

Pátek

Selská polévka (1,6,7)

1. Hovězí pečeně na česneku (1), bramborové knedlíky (1,3)

2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem (1,3,7,12)

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ