Týdenní MENU    22.4. - 26.4.2024

Cena MENU 123,- Kč

 

Pondělí

Hovězí polévka (1,3,6,9)

1. Vepřová kotleta zapečená s hořčicí a sýrem (7,10),

vařený brambor (7)

2. Špekáčky na pivě (10,12), chléb (1)

 

Úterý

Kulajda (1,3,6,7)

1. Vepřová plec na žampionech (1), rýže

2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem (1,3,7,12)

 

Středa

Lovecká polévka (3,6)

1. Hovězí pečeně na česneku (1), bramborový knedlík (1,3,7)

2. Žemlovka (1,3,7)

 

Čtvrtek

Chalupářská polévka (1,6)

1. Uzené maso (12), křenová omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Plněná kuřecí roláda (1,12), vařený brambor (7)

 

Pátek

Gulášová polévka (1,6)

1. Vepřový plátek, kapusta (1), vařený brambor (7)

2. Kuřecí nudličky po horácku (1,7,12), rýže

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši