Týdenní MENU 11.3. - 15.3.2024
Cena MENU 123,- Kč
Pondělí
Bramborová polévka (1,6,9)
1. Pražská hovězí pečeně (1,3), rýže
2. Fazolové lusky na kyselo (1,7), vejce (3), vařený brambor (7)
Úterý
Lovecká polévka (3,6)
1. Bratislavská vepřová plec (1,7,9), knedlík (1,3,7)
2. Zapečené těstoviny s uzeným masem (1,3,7,12)
Středa
Hrstková polévka (1,6)
1. Balkánský závitek (1,10,12), vařený brambor (7)
2. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)
Čtvrtek
Hovězí polévka (1,6)
1. Vepřový plátek po valašsku (1,7), knedlík (1,3,7)
2. Kuřecí nudličky na kari (1,7), rýže
Pátek
Jarní polévka (1,6,9)
1. Pštrosí vejce (1,3), vařený brambor (7)
2. Uherský guláš (1), chléb (1)
Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena
VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ
www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz
tel. 733337978, 776121966
Seznam potravinových alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši