Týdenní MENU 16.9. - 20.9.2024
Cena MENU 123,- Kč
Pondělí
Franfurtská polévka (1,6)
1. Hovězí na slanině (1), rýže
2. Moravské ražniči (12), vařený brambor (7)
Úterý
Zelná polévka (1,6,12)
1. Domažlické vepřové ragů (1,3,7), knedlík (1,3,7)
2. Lasagně po boloňsku (1,3,7)
Středa
Hovězí polévka (1,3,6,9)
1. Vepřové maso na kmíně (1), těstoviny (1,3)
2. Bramborové šišky s mákem (1,3,7)
Čtvrtek
Zeleninová polévka s vločkami (1,6)
1. Uzené maso (12), křenová omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)
2. Brynzové halušky se slaninou (1,3,6,7,12)
Pátek
Hrstková (1,6)
1. Pečené kuřecí stehno na zelí (12), vařený brambor (7)
2. Vepřová játra na cibulce (1), rýže
Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena
VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ
www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz
tel. 733337978, 776121966
Seznam potravinových alergenů
1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši