Týdenní MENU 5 14.1. - 18.1. 2019

 

Pondělí

Chalupářská polévka (1,6)

1. Vepřový flamendr, vařený brambor (7)

2. Kuřecí na paprice (1,7), těstoviny (1,3)

 

Úterý

Slepičí polévka (1,3,6)

1. Vařené hovězí maso, žampiónová om. (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Čočka na kyselo (1), opékaný párek (12), chléb (1)

 

Středa

Gulášová polévka (1,6)

1. Rakovecká sekaná (1,3,7), bramborový salát (3,7,9)

2. Koblihy (1,3,7)

 

Čtvrtek

Zeleninová polévka s vločkami (1,6)

1. Hovězí pečeně po orientálsku (1,3), těstoviny (1,3)

2. Jitrnicový a jelítkový prejt (1), zelí (12), vařený brambor (7)

 

Pátek

Kulajda (1,3,6,7)

1. Pečené koleno, zelí (1,12), knedlík (1,3,7)

2. Vepřová játra na cibulce (1), rýže

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9.Celer 10. Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA) 14.Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ