Týdenní MENU 4 20.5. - 24.5. 2019

 

Pondělí

Čočková polévka (1,6)

1. Vepřový rošťák (3,6,10), vařený brambor (7)

2. Kuřecí na paprice (1,7), těstoviny (1,3)

 

Úterý

Cibulačka (1,3,6)

1. Vepřová kýta na smetaně (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Hovězí maso na pepři (1), rýže

 

Středa

Krkonošské kyselo (1,3,6,7,9)

1. Vepřový špíz, vařený brambor (7)

2. Koblihy (1,3,7)

 

Čtvrtek

Slepičí polévka (1,3,6)

1. Hovězí pečeně po orientálsku (1,3), těstoviny (1,3)

2. Čevabčiči (10), vařený brambor (7)

 

Pátek

Krupicová polévka s vejci (1,3,6)

1. Pečené koleno, zelí (1,12), knedlík (1,3,7)

2. Zapečené těstoviny s uzeným masem a špenátem (1,3,7,12)

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ