Týdenní MENU    14.7. - 18.7.2025

Cena MENU 123,- Kč

 

Pondělí       

Bramborová polévka (1,6,9)

1. Pražská hovězí pečeně (1,3), rýže

2. Fazolové lusky na kyselo (1,7), vejce (3), vařený brambor (7)

 

Úterý

Lovecká polévka (3,6)

1. Bratislavská vepřová plec (1,7,9), knedlík (1,3,7)

2. Zapečené těstoviny s uzeným masem (1,3,7,12)

 

Středa

Hrstková polévka (1,6)

1. Vepřový karbenátek (1,3,7), vařený brambor (7)

2. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Hovězí polévka (1,6)

1. Vepřový plátek po valašsku (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Kuřecí nudličky na kari (1,7), rýže

 

Pátek

Jarní polévka (1,6,9)

1. Pštrosí vejce (1,3), vařený brambor (7)

2. Uherský guláš (1), chléb (1)

 

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši