Týdenní MENU 4 18.3. - 22.3. 2019

 

Pondělí

Jarní polévka (1,6)

1. Vepřový rošťák (3,6,10), vařený brambor (7)

2. Cmunda po kaplicku (1,3,7,12) (Bramborák, zelí, uzené maso)

 

Úterý

Lovecká polévka (3,6)

1. Bramborový guláš (1,6,12), pečivo (1)

Odstávka elektrické energie. Děkujeme za pochopení.

OTEVŘENO OD 12.00

 

Středa

Zelňačka (1,6,12)

1. Vepřový špíz, vařený brambor (7)

2. Kynutý koláč s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Hovězí polévka (1,3,6)

1. Vepřový vrabec, zelí (1,12), knedlík (1,3,7)

2. Čevabčiči (10), vařený brambor (7)

 

Pátek

Hrstková polévka (1,6)

1. Vepřový plátek, hrášek s mrkví (1), vařený brambor (7)

2. Hovězí maso na pepři (1), rýže

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ