Týdenní MENU 6 18.6. - 22.6. 2018

 

Pondělí

Brokolicová polévka (1,6,7)

1. Hovězí na slanině (1), rýže

2. Květák na mozeček (3), vařený brambor (7)

 

Úterý

Česnečka (3,6)

1. Bratislavská vepřová plec (1,7,9), knedlík (1,3,7)

2. Mexický kotlík (1), chléb (1)

 

Středa

Bramborová polévka (1,6)

1. Vepřový karbenátek (1,3,7), vařený brambor (7)

2. Žemlovka (1,3,7)

 

Čtvrtek

Jarní polévka (1,6)

1. Kuřecí perkelt (1,7), těstoviny (1,3)

2. Šoulet s uzeným masem (12) ( Uzené maso, hrách, kroupy)

 

Pátek

Hovězí polévka (1,6,9)

1. Svíčková pečeně (1,7,9), knedlík (1,3,7)

2. Kuřecí nudličky po horácku (1,7,12), rýže

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody9. Celer 10. Hořčice 11.Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14.Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ