Týdenní MENU 10 24.9. - 28.9. 2018

Pondělí

Myslivecká polévka (1,6)

1. Pražská hovězí pečeně (1,3), rýže

2. Divotvorný hrnec (kuřecí maso, hermelín, klobás, smetana) (1,7,12),

vařený brambor (7)

 

Úterý

Hovězí polévka (1,6,9)

1. Domažlické vepřové ragů (1,3,7), knedlík (1,3,7)

2. Francouzské brambory (3,7)

 

Středa

Gulášová polévka (1,6)

1. Moravské ražniči, vařený brambor (7)

2. Rýžový nákyp s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Česnečka (3,6)

1. Uzené maso (12), křenová omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Vepřové maso na kmíně (1), těstoviny

 

Pátek

 

STÁTNÍ SVÁTEK

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ