Týdenní MENU 18.11. - 22.11. 2019

 

Cena MENU 75,- Kč

 

Pondělí

Bramborová polévka (1,6)

1. Pražská hovězí pečeně (1,3), rýže

2. Přírodní plněná kuřecí kapsa (7), vařený brambor (7)

 

 

Úterý

Lovecká polévka (3,6)

1. Bratislavská vepřová plec (1,7,9), knedlík (1,3,7)

2. Francouzské brambory (3,7)

 

Středa

Hrstková polévka (1,6)

1. Balkánský závitek (1,10,12), vařený brambor (7)

2. Bavorské vdolečky (1,3,7)

 

 

Čtvrtek

Jarní (1,6)

1. Masové koule (1,3), rajská omáčka (1,7), knedlík (1,3,7)

2. Vepřové maso na kmíně (1), těstoviny (1,3)

 

 

Pátek

Hovězí polévka (1,6)

1. Vepřová játra na žampionech (1), rýže

2. Uherský guláš (1), chléb (1)

 

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ