Týdenní MENU 3 22.7. - 26.7. 2019

Pondělí

Jihočeská klobásová polévka (1,6)

1. Námořnické maso (1,3,12), těstoviny (1,3)

2. Kuřecí směs (1,3,7), vařený brambor (7)

 

Úterý

Hovězí polévka (1,3,6)

1. Hamburská vepřová kýta (1,7,9,10), knedlík (1,3,7)

2. Pašerácká pochoutka (1,3) (vepř. maso, paprika, houby),

vařený brambor (7)

 

Středa

Hrachová polévka (1,6)

1. Vepřový řízek (1,3), vařený brambor (7), okurkový salát

2. Kynutý koláč s ovocem (1,3,7)

 

Čtvrtek

Myslivecká polévka (1,6)

1. Luhačovický špaček (1,10), vařený brambor (7)

2. Boloňské špagety (3,7)

 

Pátek

Zelná polévka (1,6,12)

1. Staročeská pečená krkovice (1,9),

bramborový knedlík (1,3,5,6,7,8,11,13)

2. Bramborový guláš (1,6,12), pečivo (1)

 

Přejeme Vám dobrou chuť. Změna jídelníčku vyhrazena

www.hostinecrakovec.cz, email: hostinecrakovec@seznam.cz

tel. 733337978, 776121966

 

Seznam potravinových alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek 2. Korýši a výrobky 3. Vejce a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5.Podzemnice olejná (arašídy) 6. Sójové boby (sója)7. Mléko a výrobky z něj 8. Skořápkové plody 9. Celer 10.Hořčice 11. Sezamová semena 12. Oxid siřičitý a siřičitany 13. Vlčí bob (LUPINA)14. Měkkýši

VŠECHNA JÍDLA JSOU URČENA K OKAMŽITÉ SPOTŘEBĚ